Volvo Originalservice

Vi använder Volvos originaldelar vid service och reparationer. En korrekt ifylld servicebok från en auktoriserad märkesverkstad gör även att bilen behåller sitt andrahandsvärdre bättre.

Fri mjukvaruuppdatering

Det görs ständigt nya förbättringar för att optimera bilens köregenskaper och prestanda. När du lämnar din Volvo på service hos oss uppdaterar vi alltid din bil till den senast tillgängliga mjukvaran. Detta gör vi kostnadsfritt.

Serviceåterkallelse

Har du fått ett brev från Volvo där du ombeds kontakta en Volvoverkstad för att få ett upptäckt fel åtgärdat? Vi hjälper dig.

Volvo Assistans

För hjälp i Sverige: 020-55 55 66
För hjälp utomlands: +46 31 518 335

Volvo Essential Service

För Volvomodeller äldre än 6 år erbjuder vi ett prisvärt servicealternativ speciellt anpassat för bilens tidigare servicehistorik och behov.

Effektoptimering

Volvo har tillsammans med Polestar utvecklat en effektoptimering som ökar bilens motorprestanda - samtidigt som du behåller Volvos alla originalgarantier. Pris från 6900:-

Klicka här för att se om din bil går att optimeras

Volvo Assistans

Fram till dess att bilen är tio år gammal bjuder vi på ett års förlängning av Volvo Assistans (värde 495:-) i samband med att du servar bilen hos oss. Volvo Assistans hjälper dig i händelse av att du blir stående längs vägen och är i behov av vägassistans. 

Läs mer om Volvo Assistans

Nordupplands Bil AB

Bäggebygatan 17
815 37 Tierp

Öppettider:

Måndag-Fredag 07:00 - 16:00
Lunchstängt: 12:30 - 13:00

Kontaktuppgifter:

Telefon: 0293-14020
E-post: info@nordupplandsbil.com